Parfait surprise

 
 
 
 
 
 
 
En efterrätt som jag gjorde igår kväll. Supergod verkligen!
Receptet kommer från Halv 8 hos mig för några år sedan.
 
3 dl grädde
2 st äggulor
1 dl florsocker
150 g marianne
Block choklad
 
      Gör så här:
  1. Vispa grädden så den blir tjock ( inte för tjock).
  2. Vispa äggulorna och florsockret i en annan bunke.
  3. Mixa mariannekaramellerna till mindre bitar.
  4. Rör sedan ihop dessa ingredienser.
  5. Fördela smeten i form och ställ sedan in i frysen.
  6. Ta ut dem en liten stund innan servering.
  7. Chokladnät-Smält chokladen
  8. Spritsa eller häll ut med en sked, i ett rutmönster på smörpapper.
  9. Låt svalna.
  10. Serveras med chokladnätet och jordgubbar eller andra bär.
 
 
 
Baka | |
#1 - - Susanna Maria J:

Oooh ser mumsigt ut ;)

Svar: det var det också! :)
carinakl.blogg.se

Upp